Shaolini Csikung Tanfolyam 2023

1. alkalom:
2023-01-14 14:00
Stresszes az életed?
Mindig fáradt vagy és nincs elég energiád?
Nem tudsz aludni és nem tudod kipihenni magad?

… ha így van, akkor egy végtelenül egyszerű módon tudunk neked segíteni! Tanuld meg azt a technikát, amit több ezer éve használnak az ősi kínaiak. Ez a rendszer vallási szemléletmódtól, kortól és nemtől is teljesen független, így bárki bátran kipróbálhatja, hogy saját tapasztalata győzze meg annak működéséről.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megtanuljanak relaxálni és megtanulják az alapvető technikákat, amelyek a leghatékonyabb módszerek az ember lemerült energiaszintjének a feltöltésére, a kibillent testi-lelki egyensúly helyreállítására, a stressz kezelésére.

A tanfolyam elvégzéséről egy nemzetközi oklevelet is kap a résztvevő!

A tanfolyamot a Harmónia az Egészségért Alapítvány szervezi Vácon, melyet Fuchs Krisztina tart, aki Shaolinban végzett nemzetközi csikung oktató. A tanfolyam intenzív, a 16 órás tananyagot – mely fele-fele arányban tartalmaz elméleti és gyakorlati részt is – négy alkalommal lehet elsajátítani.

Tanfolyam Programja:
  1. alkalom: 2023. január 14. (4 óra) 14:00-18:00
  2. alkalom: 2023. január 21. (4 óra) 14:00-18:00
  3. alkalom: 2023. január 28. (4 óra) 14:00-18:00
  4. alkalom: 2023. február 4. (4 óra) 14:00-18:00

 

1. ALKALOM 2. ALKALOM 3. ALKALOM 4. ALKALOM
Bevezetés a Csung Jüan Csikung rendszerbe. Stresszel kapcsolatos gyakorlatok és a jó alvást segítő gyakorlatok. Energia megújulást segítő gyakorlatok.Az ember energia koncepciója a kínai hagyomány szerint. Ismerkedés az energia gyűjtő gyakrolattal. Energia harmonizáló gyakorlatok. Feltöltődést segítő gyakorlatok. Energia feltöltő gyakrolatokés energia harmonizálás praktikája a mindennapokban.
A módszerről röviden:

A shaolini Csikung, avagy a Csung Jüan Csikung egy 7000 éves, kiforrott rendszer, mely generációkról generációkra adódott át, holisztikus módon szemléli az embert. Nemcsak a fizikai testet, hanem a lelket és az energiarendszert is fejleszti. A tréningen megtanulják hogyan tudja mindenki saját magát ezekben az irányokban fejleszteni, miként lehet feltölteni a lemerült energia szintünket, valamint hogyan lehet harmonizálni a test energiarendszerét. A tanfolyam felkészít az önálló otthoni gyakorlásra.

A csikung kezdő szintű, négy alkalmas tanfolyamon elsajátíthatjuk az ősi kínai energiafeltöltést szolgáló leghatékonyabb gyakorlatokat, továbbá megtanuljuk az összegyűjtött energiát átalakítani, és áramoltatni a szervezetünkben. Az előadás kitér majd az ember energetikai rendszerére, a jin-jang elvre és az öt elem tanra is. A tanfolyam 16 órás, a tananyagot mindenki megkapja egy kis füzetben.

A tanfolyam végeztével megkapja mindenki a Csung Jüan Csikung I-es szint elvégzését igazoló nemzetközi oklevelet.

„A csikung az élet egyszerű tudománya”( Xu Mingtang Csung Jüan Csikung nagymester). Ez az ősi kínai módszer vallásoktól független és azonnal érezhető módon segíti a szervezet lemerült energia készletének feltöltését, harmonizálását, a test regenerálódását.

Az energia szintünk kihat a mindennapi életünkre, érzelmeinkre is. Ha kevés energiánk van, akkor negatív gondolatok uralják az elménket, fáradtak vagyunk, türelmetlenek- nem mennek úgy a dolgok. Túlélésre játszunk az életünkben.

Amint az energia állapotunk javul, a fizikai állapotunk javulásán kívül az érzelmi életünk is megváltozik: öröm, jókedv, energikusság, elégedettség érzésben lesz részünk. Visszanyerjük az életkedvünket, alkotó energiáink újra irányítják életünket. A túlélő üzemmód helyett, saját kezünkbe tudjuk venni életünk irányítását.

A shaolini csikung egy „csendes” csikung irányzat, amely bárki számára megtanulható kortól függetlenül, nem igényel semmiféle előképzettséget. A gyakorlatok közben többnyire széken ülünk vagy állunk.

Azokra is hat, akik nem hisznek abban, hogy ez a módszer működik. Az energia szintünk feltöltődése ugyanakkor mindenkire másként hat; van, aki végre nagyon mélyen ki tudja aludni, pihenni magát, míg mások energikussá válnak, mindenre lesz idejük. Még magukra is!

 

Az oktatóról röviden:

FUCHS KRISZTINA

Life coach, nemzetközi csikung tanár, a 7000 éves shaolini csikung, a Csung Jüan Csikung iskola sokáig titkos technikáit oktatja immár 12-ik éve.  Krisztina Xu Mingtang Nagymester személyes tanítványa lett Pekingben 12 évvel ezelőtt. Csoportos és egyéni keretek között is tanítja a Csung Jüan Csikungot (ZYQ). Több száz tanítványa van Magyarországon,  vannak tanítványai Ausztriából,  USA-ból, Tunéziából, Venezuelából is.

Krisztina egyesíti munkájában a kelet legősibb és a nyugati legmodernebb módszereket, amelyek együttes jelenléte hozza létre és tartósítja a legnagyobb emberi kalandot, a Valódi Változást. Mivel az emberi jólét és kiteljesedés úgy anyagi, mint szellemi szinten is egyedül az aktuális energiaállapotunk mennyiségi és minőségi függvénye, így a fizikai jólétünk és a Szellemi fejlődés kulcsa is az energiaszintünk növelése, finomítása és az energiánk erősítése. Ez az, amit a Csung Jüan Csikung alaptanfolyam céljául tűzött ki.

Mit tanulunk a Csung Jüan Csikung Alaptanfolyamon?

A tanfolyam díja:

A tanfolyam teljes díjából a Harmónia az Egészségért Alapítvány 20%-ot támogat, így a 16 órás tanfolyam teljes, csökkentett ára 79.990 Ft, mely az egyes alkalmakon történő részvételekkor négy egyenlő részletben is fizethető.

Early Bird kedvezmény: amennyiben 2022.12.31-ig jelentkezik valaki és befizeti az összeget, további 10.000 Ft kedvezményt kap a tanfolyam díjából, így 69.990 Ft a részvételi díj.

A tanfolyam díja a bankszámlára történő utalással egyenlíthető ki. Kérjük, a közlemény rovatba írja oda mindenki a résztvevő nevét, amit a jelentkezési lapon feltüntetett. Részletfizetés választása esetén kérjük, a közlemény rovatba a résztvevő neve után írja mindenki oda, hogy „első részlet”. Részletekben történő fizetés esetén a tanfolyam díja 79.990 Ft, az early bird kedvezmény ez esetben nem vehető igénybe. Amennyiben az átutalás nem megoldható, akkor kivételes esetben készpénzzel is lehet fizetni, előzetes egyeztetés alapján, 2023. január 10-ig.

NAP
ÓRA
PERC
MP

Részletek

Tanfolyam első napjának kezdete:

2023-01-14 14:00 óra

Alkalmak:

2. alkalom: 2023-01-21 14:00 óra

3. alkalom: 2023-01-28 14:00 óra

4. alkalom: 2023-02-04 14:00 óra

Részvételi díj/jegy ára:

A tanfolyam teljes díjából a Harmónia az Egészségért Alapítvány 20%-ot támogat, így a 16 órás tanfolyam teljes, csökkentett ára 79.990 Ft, mely az egyes alkalmakon történő részvételekkor négy egyenlő részletben is fizethető.

Early Bird kedvezmény: amennyiben 2022.12.31-ig jelentkezik valaki és befizeti az összeget, további 10.000 Ft kedvezményt kap a tanfolyam díjából, így 69.990 Ft a részvételi díj.

Befogadóképesség:

15

Helyszín

2600 Vác, Vág utca 35. fsz. 2.

SZERVEZŐ

Harmónia az Egészségért Alapítvány

Esemény megosztása

Érdekel a tanfolyam

A jegy ára a helyszínen fizetendő készpénzben vagy az esemény előtt 24 órával történő utalással az alapítvány bankszámlájára.

Banki adatok:

  • Harmónia az Egészségért Alapítvány,
  • OTP bank
  • 11742094-21236693-00000000

A közleménybe kérjük írja be a pontos nevét és címét, valamint a tanfolyam dátumát, cég nevére szóló számla esetén az adószámát – amire a számlát kiállíthatjuk.